Wednesday, December 2, 2009

Graduation day Aiman


Ini gambar Aiman masa graduation day hari tu..Baru sempat upload....Ibu doakan Aiman akan terus berjaya, dapat graduate betul-betul nanti...:)...Tak lamer lagi, anak teruna saya ini dah nak melangkah ke darjah satu, dah besar dah anak ibu, rasa macam sekejap ajer. Masih teringat masa Aiman umur 2 bulan dulu, ibu bawak samer masa ibu on-call kat HKL, ayah jaga Aiman, bila Aiman lapar, ayah tepon ibu datang menyusu sebab Aiman memang tak boh susu botol...


Gambar Aiman masa 2 bulan dan Ibu di Asrama doktor pelatih HKL, ibu masa ni lepas on-call, pagi-pagi datang jenguk Aiman yang dijaga oleh ayah....sayang, anak ibu, muaahh

5 comments:

Ayah Aiman said...

Ayah doakan Aiman berjaya dunia dan akhirat. Amin

syanashwa said...

selamat berkenalan,ibu aiman.. :) klinik nashwa di shah alam. insyaAllah andai ada usaha ke arah itu, berserta doa.. pasti ibuaiman jugak boleh buka klinik sendiri.. masa dgn anak2 jugak amat fleksibel. all the best to you.. :) and congratulation to Aiman!

ibuaiman said...

tq nashwa...

Ummu Husna said...

Salam, Buat Aiman dan ibu bapanya juga :)

Ibuaiman harap sabar ye..nanti Kak Ina balas emel..he..he..dah lama terperam.

Walaubagaimanapun, idea dan usaha ke arah itu Kak Ina sangat sokong..bagus ! Semoga dipermudahkan Allah SWT, ameen.

ibuaiman said...

tq k'ina..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...